HOROSCOP 31 MARTIE 2020: Zodiile expuse azi unor riscuri mari. Nativii afectaţi de distanţa socială şi de probleme de sănătate

Marte aderă astăzi la o conjuncţie cu Saturn în semnul Vărsătorului, ceea ce poate face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să îşi asume riscuri inutile dictate de lipsurile şi blocajele cu care se confruntă. Fecioarele ar trebui să aibă mai multă grijă pe partea de sănătate.

3719 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 MARTIE 2020: Zodiile expuse azi unor riscuri mari. Nativii afectaţi de distanţa socială şi de probleme de sănătate

Sursa: Profimedia Images

HOROSCOP 31 MARTIE BERBEC

În a doua zi a acestei săptămâni, te poate preocupa destul de mult viitorul tău profesional. Constaţi probabil că nu reuşeşti să îţi desfăşori activităţile la fel ca înainte, deşi ai învăţat mult în ultimele zile despre cum ai putea să îţi finalizezi în mediul virtual unele sarcini de serviciu. Sau poate te afli într-o categorie de populaţie care nu lucrează în perioada aceasta şi care se îngrijorează destul de puternic cu privire la mersul lucrurilor odată că se depăşeşte situaţia de urgenţă. Fă tot ceea ce îţi stă în putinţă cu mijloacele avute la dispoziţie şi nu te impacienta.

HOROSCOP 31 MARTIE TAUR

Ziua de marţi nu te surprinde cu moralul într-o formă prea bună. Cu toate că nu eşti genul de persoană care se sperie prea uşor, este imposibil ca ştirile şi veştile cu care intri în contact să nu te afecteze, cel puţin într-o anumită măsură. Nativii(ele) care au persoane dragi în străinătate - prieteni, persoana iubită sau rude - ar putea fi încercate de îngrijorări cu privire la binele lor. În situaţii ca acestea, trebuie să te întăreşti şi să nu te laşi pradă gândurilor negative. Iar în privinţa cursurilor sau a deplasărilor suspendate, gândeşte-te că le vei relua la momentul potrivit.

HOROSCOP 31 MARTIE GEMENI

 

Pe fondul situaţiei cu care ne confruntăm în această perioadă, este de înţeles dacă apar tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri pe seama resurselor de care dispuneţi şi/ sau pe care le câştigaţi împreună. Părerile diferă în ceea ce priveşte modul în care ele ar trebui gestionate, care sunt cele mai bune oportunităţi de investiţie şi cum anume v-aţi putea proteja cel mai eficient de eventuale pagube. Lăsaţi orgoliile deoparte şi orice decizie vă gândiţi să luaţi, este important să eexite unanimitate. Acum nu este momentul pentru certuri care nu se termină şi nu duc niciunde.

HOROSCOP 31 MARTIE RAC

Şi tu te-ai putea confrunta astăzi cu o atmosferă încărcată, dacă nu chiar tensionată în cadrul parteneriatului de viaţă şi/ sau afaceri. Timpul petrecut cu persoana iubită a scos la iveală probleme rezolvate superficial sau chestiuni polemizante pe care le-aţi măturat de sub covor. În contextul asocierilor sau al colaborărilor, se comunică mai greu, iar acest lucru îşi poate pune amprenta asupra nivelului de productivitate al relaţiei voastre profesionale. Caută să te concentrezi pe găsirea soluţiilor, nu a vinovatului. Până la urmă, niciuna dintre părţi nu este responsabilă pentru condiţiile actuale şi este vital să comunicaţi/ conlucraţi în termeni optimi.

HOROSCOP 31 MARTIE LEU

Există indicii că nu stai prea bine cu sănătatea. Eşti epuizat(ă) şi este greu de spus dacă acest lucru se datorează faptului că încă munceşti în aceste zile, te obişnuieşti greu cu tehnologiile necesare pentru a lucra de acasă ori resimţi intens perioada aceasta de incertitudini la nivel profesional. Dacă bănuieşti că ar putea fi altă problemă la mijloc, ar fi cel mai indicat să te vadă un specialist. În cazul altor nativi(e), se constată o lipsă a aparaturii necesare pentru a-şi continua activitatea la parametrii normali. Încearcă să vezi ce-ţi lipseşte şi comunică-le şefilor propunerile pe care le ai.

HOROSCOP 31 MARTIE FECIOARĂ

S-ar putea să te afli astăzi printre nativii(ele) semnelor pentru care timpul suplimentar petrecut cu apropiaţii (re)aduce în actualitate probleme de relaţionare care rulau pe fundal de mai mult timp. Dar înainte de a apela la critici, este foarte important să analizezi la rece situaţia. Există riscul ca ceea ce simţi să nu fie altceva decât o reflexie a faptului că nu v-aţi acomodat încă la această perioadă în care staţi mai mult timp împreună decât de obicei. Dacă este vorba totuşi de ceva serios, încurajează la dialog pe un ton calm, care invită la descoperirea de soluţii care funcţionează.

HOROSCOP 31 MARTIE BALANŢĂ

În cazul tău, este vital să te asiguri că apropiaţii, mai ales cei mai în vârstă, dispun de tot ceea ce au nevoie pentru a traversa mai uşor această perioadă tulburată. Dar având în vedere că nu se recomandă contactul cu ei, este de înţeles dacă te îngrijorează efectul pe care îl are asupra lor contactul cu tine. Gândeşte-te la cele mai bune metode prin care îi poţi ajuta, dar fără a-i expune la riscuri. Alţi(te) nativi(e) s-ar putea confrunta însă cu unele probleme locative sau care vizează gospodăria, iar situaţia actuală îi poate împiedica să se ocupe de ele.

HOROSCOP 31 MARTIE SCORPION

Distanţa socială îşi pune astăzi amprenta asupra ta destul de puternic. Realizezi cât de mult îţi lipseşte să te întâlneşti cu oamenii dragi, să vorbeşti cu ei faţă în faţă, într-un cuvânt să ai o viaţă socială funcţională. Totuşi, nu ar trebui să laşi circumstanţele actuale să te încurce prea tare. În definitiv, şedinţele se pot organiza on-line, la fel şi negocierile în cazul în care eşti pe punctul de a începe o nouă colaborare. Ai grijă însă că poţi fi mai uşor interpretat(ă) greşit, voit sau nevoit, prin intermediul unui e-mail, de exemplu, sau al serviciilor de mesagerie electronică.

HOROSCOP 31 MARTIE SĂGETĂTOR

În cel mai nefericit caz, constaţi astăzi unele lipsuri cu care poate nu te-ai fi confruntat dacă situaţia era alta. Analizează-ţi cu atenţie lista de cumpărături, minimizează-ţi cheltuielile la ceea ce este absolut necesar şi drămuieşte cu mai multă înţelepciune resursele la dispoziţie. În cazul altor nativi(e), vorbim de o atitudine mai responsabilă în privinţa finanţelor. S-ar putea să nu existe însă motive pentru care ai decis acest lucru, ci doar faptul că eşti mai prevăzător(oare) din fire, mai ales în această perioadă. Discută împreună cu toată familia pentru a afla care sunt cele mai bune metode de a economisi.

HOROSCOP 31 MARTIE CAPRICORN

Şi tu percepi astăzi mai acut repercusiunile distanţării sociale. Nu se poate spune că eşti un/o extrovertit(ă) prin definiţie, dar prin intermediul serviciului şi al reţelei extinse de colaboratori, asociaţi şi cunoscuţi, ai contact mereu cu tot felul de oameni, iar alternativele pe care le utililezi în această perioadă nu reuşesc să aducă aceleaşi beneficii ca întâlnirile faţă în faţă. Încearcă să faci tot ce îţi stă în putere pentru a menţine vii aceste relaţii şi pentru a desfăşura în condiţii bune parteneriatele în care eşti implicat(ă) şi pe care le derulezi acum. Va veni şi o perioadă mai bună.

HOROSCOP 31 MARTIE VĂRSĂTOR

Starea ta de spirit de astăzi nu este deloc grozavă. Te încearcă tot felul de temeri şi frustrări, care mai de care mai puţin conectate la realitate. Nu îţi plac deloc incertitudinile, iar ele par să abunde în această perioadă. Cu toate că unele dintre ele sunt fondate, nu te ajută deloc să persişti în aceste gânduri. Îţi afectează randamentul, capacitatea de a-ţi păstra echilibrul mental şi pe cea de a descoperi cele mai bune soluţii pentru situaţiile cu care te confrunţi. Elimină sursele de energie negativă, priveşte cu optimism înainte şi eforturile tale vor începe să dea roade curând.

HOROSCOP 31 MARTIE PEŞTI

Are loc astăzi un concurs de împrejurări care te aduce în situaţia de a lua unele decizii importante în legătură cu nişte proiecte de grup şi/ sau planuri de viitor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Observi poate că generează mai multe pierderi sau câştiguri, nu reuşeşti să comunici eficient cu celelalte părţi implicate sau situaţia actuală nu mai permite implementarea sau dezvoltarea lor. Minimizează costurile, investiţiile şi/ sau pagubele, dar nu renunţa încă la ele. Caută mai bine să le pui în aşteptare. S-ar putea ca fundalul să se schimbe în bine cât de curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici