HOROSCOP de weekend, 19 - 20 octombrie 2019: Zodiile care vor fi obligate să se ocupe de unele chestiuni rămase restante în acest sfârşit de săptămână

Sfârşitul acesta de săptămână este unul care pune la încercare şi care favorizează deopotrivă zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn). Luna din Rac formează duminică patru aspecte majore: două armonioase de trigon cu Venus din Scorpion şi Neptun retrograd din Peşti, care împreună formează o Mare Piramidă pe semne de Apă, extrem de prielnic tuturor activităţilor menite să îi aducă mai aproape de cei dragi şi două tensionate de careu cu Marte din Balanţă şi opoziţie cu Saturn din Capricorn, care îi provoacă să se ocupe de unele chestiuni rămase restante.

5684 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 19 - 20 octombrie 2019: Zodiile care vor fi obligate să se ocupe de unele chestiuni rămase restante în acest sfârşit de săptămână

BERBEC

Tonus fizic şi stare emoţională

Weekend-ul acesta te surprinde într-o dispoziţie empatică şi sensibilă, motiv pentru care s-ar putea să te deranjeze lucruri pe care altfel le-ai fi ignorat. Există aşadar posibilitatea să apară momente în acest sfârşit de spătămână în care te lezezi foarte uşor, ceea ce riscă să îţi altereze starea de spirit.

Bani şi carieră

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea fi tentaţi(te) să îşi facă de lucru duminica aceasta, mai ales dacă urmăresc să crească în ierarhia de la serviciu. Ideal ar fi să nu îţi aglomerezi prea mult programul dacă nu îţi doreşti să apară critici din partea anumitor membri ai familiei.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica aceasta ar putea apărea tensiuni în raport cu partenerul de viaţă, pricinuite cel mai probabil de faptul că nu te implici suficient acasă, preferând să te axezi pe carieră sau fiind prea obosit(ă) de la serviciu pentru a te concentra pe treburile de acasă. Nu îţi neglija atribuţiunile casnice.

TAUR

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de duminică s-ar putea să te găsească într-o stare destul de anxioasă, ceea ce riscă să te facă pasibil(ă) de a spune sau a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să îţi menţii controlul indiferent de situaţiile care apar.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi duminica aceasta, există posibilitatea ca atmosfera de la serviciu să fie destul de tensionată. Riscă să apară probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, iar pentru a evita încurcăturile generate din această pricină, este foarte important să ceri lămuriri dacă va fi cazul.

Familie, prieteni şi cuplu

În ciuda eventualelor perturbări de dispoziţie cu care s-ar putea să te confrunţi duminică, reuşeşti să te bucuri totuşi de ultima zi de weekend, organizând o ieşire cu partenerul şi prietenii. Se anunţă voie bună în compania lor şi multă bună dispoziţie, deci permite-ţi să laşi grijile acasă măcar puţin.

GEMENI

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ar trebui ca acest weekend să te surprindă vlăguit(ă) sau într-o stare proastă. Trebuie să ştii însă că există posibilitatea ca unele evenimente să interfereze cu starea ta de bine. Caută să nu te laşi prea mult afectat(ă) de ele, mai ales dacă ai planuri zilele acestea.

Bani şi carieră

Situaţiile la care făceam referire mai sus s-ar putea să aibă o componentă financiară importantă. Printre oportunităţile financiare cu care te întâlneşti în acest final de săptămână se strecoară şi cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Ai mare grijă să nu îţi depăşeşti prea mult bugetul. Dă dovadă de frugalitate.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care nu te scalzi în cele mai limpezi ape cu partenerul sau vrei să te revanşezi pentru ceva printr-un cadou scump, află că nu este cazul să apelezi la altfel de tertipuri. Există riscul să faci mai mult rău decât bine dacă abordezi lucrurile în acest mod.

RAC

Tonus fizic şi stare emoţională

Faci parte dintre norocoşii(oasele) Zodiacului în acest weekend, în sensul că ai un tonus fizic şi mental la înălţime. Ţine însă cont de faptul că ceva din atitudinea ta s-ar putea să îi deranjeze pe cei din jur. Încearcă să vezi cumva dacă ar trebui să te alarmeze situaţia.

Bani şi carieră

Ziua de duminică nu este una potrivită pentru întâlniri cu eventuali parteneri sau clienţi. Nicicum o daţi nu ajungeţi pe aceeaşi lungime de undă, iar în felul acesta s-ar putea să pierzi premisele unei viitoare colaborări de succes. Răbdarea este o virtute pe care trebuie să ţi-o impui în anumite cazuri.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi zi s-ar putea să te surprindă la cuţite cu mai toată lumea, inclusiv cu membrii familiei şi cu partenerul de viaţă. Rămâne să vezi dacă ai motive seriose de îngrijorare sau este vorba doar despre o toană, a lor sau a ta. Caută să nu pui gaz pe foc.

LEU

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu îţi susţin zilele acestea personalitatea extrovertă, provocându-te mai degrabă să te apleci mai mult asupra trărilor tale. Acest lucru nu reprezintă o problemă pentru tine decât duminică, atunci când rişti să laşi situaţia să scape de sub control. A fi introspectiv(ă) nu-nseamnă să cultivi tipare de gândire negative.

Bani şi carieră

Dată fiind dispoziţia ta, este de aşteptat să nu dai prea mult randament la serviciu dacă lucrezi în acest sfârşit de săptămână, dar mai cu seamă duminică. Pur şi simplu nu îţi stă mintea la ce ai de făcut, iar de rezistat la efortul fizic nici nu se pune problema.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe de altă parte, îţi face bine să petreci timp cu familia. Ai nevoie să fii răsfăţat(ă) şi să îi vorbeşti cuiva drag de situaţiile prin care treci acum. Vei vedea că astfel de confesiuni te vor ajuta să îţi pui ordine în minte şi să îţi creionezi planurile viitoare.

FECIOARĂ

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele îţi potenţează în acest weekend latura sociabilă şi deschisă, dar s-ar putea, de asemenea, să-ţi întunece judecata atunci când vine vorba de asumarea riscurilor. E drept că fără schimbare nu poţi evolua, dar există posibilitatea să sari în relaţii sau să te implici în situaţii care nu sunt benefice.

Bani şi carieră

În principiu, acest sfârşit de săptămână este unul prielnic pentru conturarea de proiecte cu prietenii, discuţii în vederea atragerii unor sponsori sau alte asemenea activităţi care vizează planuri pe termen lung. Nu deschide însă subiecte de natură financiară. S-ar putea să-ţi prinzi urechile la calcule şi să iei în pierdere.

Familie, prieteni şi cuplu

Ai mare grijă în cine îţi pui încrederea. Cu toate că întâlneşti poate oameni cu care eşti compatibil(ă), există posibilitatea ca lucrurile să nu evolueze în cea mai bună direcţie. Unele lucruri ar trebui să le ţii pentru tine, mai ales dacă implică elemente de natură financiară sau potenţial păguboasă.

BALANŢĂ

Tonus fizic şi stare emoţională

Te simţi predat(ă) poate să acţionezi într-un fel sau altul. În felul acesta, încerci să afişezi o anumită faţadă, cu toate că poate acest lucru pune presiune suplimentară pe umerii tăi. Poate că dacă ai da dovadă de mai multă autenticitate, nu te-ai mai confrunta cu crisparea din aceste zile.

Bani şi carieră

În cazul în care îţi doreşti să evoluezi în plan profesional, este de aşteptat să ţi se pună în braţe responsabilităţi care pot părea prea greu de dus în anumite momente. Nu internaliza indignarea pe care o resimţi uneori din această cauză. Altfel, s-ar putea să izbucneşti într-un moment nefavorabil.

Familie, prieteni şi cuplu

Presiunea la care eşti supus(ă) în plan social şi/ sau profesional îşi spune cuvântul, în sensul că poate aduce tensiune în plan familial. Poate că dacă ai vorbi cu cei dragi, ai reuşi să eliberezi din stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă. Ţi-ar prinde bine să te deschizi.

SCORPION

Tonus fizic şi stare emoţională

Se întrevede un sfârşit de săptămână destul de agitat pentru tine. Se vede că te-a ajuns oboseala peste săptămână şi că ai nevoie de un moment de respiro. S-ar putea totuşi ca urgenţele să nu mai contenească, ceea ce nu îţi prea permite să te relaxezi şi să te întremezi.

Bani şi carieră

Această extenuare mentală riscă să îşi pună amprenta şi pe viteza de reacţie ori pe spiritul de iniţiativă de care dai dovadă în acest weekend. Aşadar, este de aşteptat să nu dai prea mult randament în weekend, cu toate că încerci să mai rezolvi din treburi până la-nceputul săptămânii viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Per ansamblu, te afli într-o dispoziţie propice socializării, cu toate că oboseala şi stresul îşi spun cuvântul uneori. Te repun însă pe picioare momentele petrecute în compania partenerului de viaţă şi a copiilor. Caută să împrumuţi câte ceva din veselia lor şi găseşte-ţi timp să vă bucuraţi de pasiunile comune.

SĂGETĂTOR

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele te sensibiliează weekend-ul acesta în raport cu unele gânduri recurente sau griji peste care altfel treci mai repede. Aşadar, este foarte posibil să treci prin pase proaste care-ţi răpesc din energie şi te propulsează într-o stare de spirit deloc benefică pentru un sfârşit de săptămână. Nu te suprasolicita mental.

Bani şi carieră

Din punct de vedere financiar, nu se anunţă un weekend prea îmbucurător pentru tine. În cel mai rău caz, proiectele de viitor îţi pricinuiesc lipsuri financiare, generate probabil de o pagubă. Potrivit scenariului cel mai bun, s-ar putea să fie vorba doar despre o investiţie. Vezi ce e de făcut.

Familie, prieteni şi cuplu

Trebuie să ai grijă ce atitudine adopţi în raport cu cei dragi. Poţi avea tendinţa de a-i considera bunuri inalienabile şi să uiţi cât de important e rolul lor în viaţa ta. Arată-le că îi preţuieşti şi încearcă să pregăteşti ceva special pentru ei într-una din aceste zile de weekend.

CAPRICORN

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, ar trebui să ai parte de un sfârşit de săptămână încărcat cu energie pozitivă şi bună dispoziţie, dar lucrurile s-ar putea s-o ia pe o pantă descendentă duminică, atunci când riscă să apară unele tensiuni între tine şi persoana iubită. Nu le lăsa să-ţi afecteze starea de spirit.

Bani şi carieră

De suferit ar putea avea şi interacţiunile cu alte persoane. Aşadar, weekend-ul acesta nu este unul în care să negociezi, chiar şi informal, termenii unei colaborări. S-ar putea ca discuţiile să se îndrepte într-o direcţie nu tocmai favorabilă intereselor tale. Poate ar trebui să mai aştepţi şi să te pregăteşti.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe plan sentimental, spuneam că nu ai parte de prea multă linişte, mai ales în această duminică. Cu toate acestea însă, problemele de la care pleacă şicanele nu sunt prea mari şi aţi putea să le rezolvaţi fără prea multe probleme. Caută aşadar să nu mai alimentezi starea de conflict.

VĂRSĂTOR

Tonus fizic şi stare emoţională

Se anunţă un sfârşit de săptămână greu pentru tine, în sensul că se întrevăd mici disconforturi pe plan fizic sau emoţional. Dacă te nemulţumeşte ceva anume pe partea de sănătate, poate ar fi cazul să nu mai amâni consultul. În cazul în care nu îţi dau pace gânduri, relaxează-te puţin.

Bani şi carieră

Dată fiind forma fizică şi mentală în care te găseşti, nu te aşteaptă un sfârşit de săptămână în care vei da dovadă de un randament prea mare la muncă. Nu rezolvi nimic dacă îţi pierzi vremea procrastinând. Fă-ţi timp să vezi de tine şi apoi caută să-ţi reiei treburile restante.

Familie, prieteni şi cuplu

În plan relaţional, trebuie să ai grijă la tendinţele de a fi posesiv(ă) sau gelos(oasă). De asemenea, străduieşte-te să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de gura târgului. Multe din câte se aud sunt neadevărate şi riscă să producă tensiuni inutile între tine şi apropiaţii tăi. Ai încredere în ei.

PEŞTI

Tonus fizic şi stare emoţională

Per ansamblu, n-ai motive să te plângi în acest weekend cu privire la acest aspect de viaţă. Ai energie, eşti vesel(ă) şi ştii exact ce să faci cu timpul tău pentru a te bucura cum se cuvine de weekend. Problemele apar însă atunci când petreci prea mult timp cu partenerul.

Bani şi carieră

Astrele sunt destul de rezervate în privinţa informaţiilor cu privire la obiceiurile tale financiare în acest weekend. Nici în raport cu chestiunile profesionale nu sunt mai darnice. Cu toate acestea însă, este important de ştiut că este bine să nu treci peste limitele impuse bugetului în acest sfârşit de săptămână.

Familie, prieteni şi cuplu

În plan sentimental, se anunţă pricini de tensiune în raport cu partenerul, dar s-ar putea să nu fie decât un foc de paie. Nu le lăsa să te afecteze prea tare, mai ales dacă nu semnalează alte probleme mai mari. Altfel, planurile tale de weekend ar putea să sufere semnificativ.

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici