HOROSCOP de weekend, 26 - 27 octombrie 2019: Ce zodii ar putea trece prin răsturnări de situaţie în acest sfârşit de săptămână

Sfârşitul acesta de săptămână stă sub influenţa aspectelor tensionate pe semnele Balanţă – Capricorn între Luna şi Marte din Balanţă şi Saturn, respectiv Pluto din Capricorn, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) s-ar putea să aibă parte de un weekend agitat, cu răsturnări de situaţie.

3419 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 26 - 27 octombrie 2019: Ce zodii ar putea trece prin răsturnări de situaţie în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 26 - 27 octombrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu excepţia zilei de duminică, atunci când Luna poposeşte în casa transformării din horoscopul tău general, astrele nu interferează cu nivelul tău de energie sau cu dispoziţia în care te afli weekend-ul acesta. Situaţia se schimbă însă în ultima zi a sfârşitului de săptămână când devii, dintr-un motiv anume, irascibil(ă).

Bani şi carieră

Acesta nu este unul dintre acele weekend-uri în care-ţi poţi lua de lucru acasă ori poţi sta peste program la serviciu. Pur şi simplu nu îţi iese mai nimic din ceea ce vrei să faci. Unii(ele) nativi(e) nu au de ales decât să se afişeze la birou din pricina şefilor.

Familie, prieteni şi cuplu

Atât sâmbătă, cât şi duminică, se prefigurează o atmosferă tensionată între tine şi persoana iubită. Unul dintre voi vrea să îţi impună punctul de vedere într-o privinţă sau alta, ceea ce poate duce la unele certuri dacă nu luaţi atitudine şi nu vă opriţi la timp. Nu cultivaţi această stare.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

În cazul tău, nu se întrevăd motive de îngrijorare cu privire la acest aspect. Pe de altă parte, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care lucrează la sfârşit de săptămână să resimtă de sâmbătă încolo oboseala acumulată în ultimele zile, atât la nivel fizic, cât mai ales pe plan psihic.

Bani şi carieră

Nici în cazul tău nu se prefigurează un nivel ridicat de randament în acest weekend. Te resimţi destul de tare după săptămâna lucrătoare care tocmai s-a încheiat şi funcţionezi la cote de avarie. Caută să nu te soliciţi mai mult decât e cazul, în special dacă ai planuri cu familia.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu excepţia serii de duminică, atunci când Luna intră în casa cuplului şi îţi direcţionează atenţia în plan sentimental, astrele nu ne oferă prea multe informaţii şi sugestii de petrecere a timpului liber. Poţi opta însă cu succes pentru o ieşire în oraş în ultima zi a sfârşitului de săptămână.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta, Luna ajunge în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat să nu îţi iei angajamente sociale istovitoare în seara ultimei zile de weekend. Caută să te pui să dormi la o oră decentă pentru a începe ziua de luni energic, cu forţe proaspete.

Bani şi carieră

Planează asupra întregului sfârşit de săptămână riscul de a lua unele decizii de ordin financiar nu prea inspirate. Dacă ajungi pe la cumpărături, s-ar putea să te laşi mânată de impuls mai degrabă decât de raţiune. Încearcă să îţi stabileşti unele limite şi să nu te abaţi de la ele.

Familie, prieteni şi cuplu

În raport cu partenerul, poţi avea impresia că stai pe un butoi cu pulbere în acest weekend. Pare că îl enervează orice şi nu îi convine nimic din comportamentul tău. Încearcă să îi oferi spaţiu dacă îţi solicită acest lucru, iar dacă nu, propune-i să vorbească despre ce îl/o nemulţumeşte.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ar trebui să îţi lipsească în acest weekend tonusul mental şi fizic bun, dar pe fondul fricţiunilor cu familia care se conturează sâmbătă şi/ sau duminică, este de aşteptat ca starea ta de spirit să aibă însă de suferit. Caută totuşi să nu le pui la suflet.

Bani şi carieră

În cazul în care urmăreşti să faci unele achiziţii pentru gospodărie sau vreo modificare de decor, asigură-te că discuţi întâi cu familia şi le iei în calcul punctul de vedere. În caz contrar, s-ar putea ca efectul acestor proiecte să nu fie cel scontat. Astfel de decizii se iau împreună.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum menţionam anterior, se întrevede un weekend nu prea liniştit în raport cu cei dragi. Tu şi partenerul nu prea reuşiţi să vă puneţi de acord în ceea ce priveşte chestiuni de familie sau de ordin casnic şi pe fondul acesta, riscă să se readucă în discuţie probleme vechi.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele îţi ating astăzi coarda sensibilă şi te fac să te sensibilizezi mai uşor decât de obicei. Sunt multe lucruri care ar putea să te lezeze foarte uşor în acest weekend, deci încearcă să nu le iei personal. S-ar putea nici să nu fie vorba de ceva cu caracter intenţionat.

Bani şi carieră

Riscul de a comite erori este extrem de ridicat la finalul acestei săptămâni pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează. Aşadar, pentru a evita probabilitatea unei greşeli care îţi va lua timp să o remediezi, asigură-te că verifici de două ori un proiect înainte să îl predai. Precauţia este aliatul tău.

Familie, prieteni şi cuplu

Din punct de vedere relaţional, se poate spune doar că duminică seară poposeşte în casa familiei Luna, prilej numai bun să le propui rudelor să te viziteze sau să vă vedeţi undeva în oraş. Revederea te va ajuta să te umpli de energie pozitivă şi să începi săptămâna cu dreptul.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt rezervate weekend-ul acesta în privinţa informaţiilor care vizează acest acest. Se poate spune aşadar că te aşteaptă un sfârşit de săptămână în care cotele de energie sunt la un nivel obişnuit pentru aceste zile. Caută totuşi să îţi rezervi suficient timp pentru odihnă, oricâte angajamente sociale ai avea.

Bani şi carieră

Acesta ar putea fi un weekend în care rişti să te laşi dus(ă) de val şi să bagi mâna prea adânc în buzunar. Indicat ar fi să eviţi tentaţiile, iar dacă te afli în poziţia de a-i face cuiva un cadou, mizează pe ceva simplu şi util şi nu costisitor.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot ceea ce se poate spune cu privire la sectorul relaţional este că pot interveni sâmbătă şi/ sau duminică unele discuţii în contradictoriu între tine şi persoana iubită şi/ sau copii cu privire la unele chestiuni de ordin financiar. Ajungeţi însă la un compromis cândva în seara zilei de duminică.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Tonusul tău fizic este relativ ridicat în acest sfârşit de săptămână, dar s-ar putea ca cel mental să încaseze unele lovituri puternice de pe urma unor tensiuni cu familia care au şansa de a persista pe tot parcursul weekend-ului. Păstrează-ţi calmul pentru a le putea aplana în cele din urmă.

Bani şi carieră

Duminică seară, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai ocupat de unele comisioane în acest final de săptămână sau ai dedicat timp unor activităţi extraprofesionale, pot apărea unele oportunităţi financiare chiar în acea zi sau cel târziu în prima parte a zilei de luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Aşa cum am menţionat anterior, există riscul să se deschidă cutia pandorei cândva la începutul zilei de sâmbătă şi să o ţii tot într-o ceartă cu cei dragi. Încearcă să nu torni gaz pe foc întrucât s-ar putea ca lucrurile să meargă din rău în mai rău. Fii mai conciliant(ă).

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Pari că nu eşti în cea mai bună formă la finalul acestei săptămâni şi nu îţi este teamă să admiţi acest lucru. Ba mai mult, chiar ţi se citeşte în voce şi în felul în care te porţi cu ceilalţi. Lucrurile încep să se îmbunătăţească vizibil de duminică seară încolo.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta nu este unul propice întâlnirilor neoficiale cu potenţiali clienţi sau colaboratori. S-ar putea să îţi lipsească convingerea de care ai nevoie pentru a da credibilitate afirmaţiilor tale şi astfel rişti să le inoculezi unele îndoieli faţă de tine. Amână până duminică seară cel puţin şi va fi bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Poate ţi-ar cădea bine să te întâlneşti cu o rudă apropiată şi să îi vorbeşti despre lucrurile prin care treci cândva în aceste zile. Ţi se vehiculează în minte tot felul de gânduri şi nu toate sunt constructive. Duminică seară, intri într-o dispoziţie socială şi te simţi pregătit(ă) să ieşi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

În acest sfârşit de săptămână, astrele nu au prea multe veşti bune pentru tine cu privire la dispoziţia în care te vei afla în aceste zile. Pare că tot apar motive să te frămânţi şi să persişti în tipare de gândire care nu îţi fac bine. Evită să le cedezi.

Bani şi carieră

Sâmbăta şi/ sau dumincia aceasta ai putea fi tentat(ă) să acorzi un împrumut unui apropiat aflat la ananghie. Gândeşte-te însă dacă eşti cu adevărat în poziţia în care poţi face acest lucru relaxat, fără să te privezi pe tine de anumite lucruri. Nu lua o decizie în acest sens pripit.

Familie, prieteni şi cuplu

Este posibil să fi aflat că un prieten a reacţionat într-o situaţie sau alta într-un fel care credeai că nu îi stă în caracter. Iar dacă acel context avea într-un fel vreo legătură cu tine, eşti cu totul îndreptăţit(ă) să fii dezamăgit(ă). Caută să vezi ce s-a întâmplat cu adevărat.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Planează până şi în weekend tot felul de presiuni şi responsabilităţi pe umerii tăi, semn că nu îţi va fi foarte uşor să te detaşezi şi să te relaxezi în acest sfârşit de săptămână. Caută totuşi să îţi faci timp şi pentru tine căci altfel nu vei face faţă provocărilor.

Bani şi carieră

Dacă lucreazi în acest sfârşit de săptămână, este de aştepta ca superiorii să te aducă la capătul răbdărilor în cele din urmă. Strânge însă din dinţi şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut pentru că eşti mai aproape decât poţi crede de atingerea unor obiective profesionale deosebit de importante.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru weekend-ul acesta, gândeşte-te totuşi să organizezi ceva special pentru tine şi prietenii tăi în seara zilei de duminică, mai ales dacă au avut parte recent de o realizare importantă în plan personal sau profesional. Cu siguranţă vor aprecia mult gestul tău.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău sfârşitul de săptămână riscă să nu atragă după sine binemeritata detaşare emoţională. Aşadar, dacă te surprinzi pierzând vremea cu tot felul de gânduri negative, încearcă să iei atitudine şi să îţi schimbi tu singur(ă) starea de spirit înconjurându-te de oameni pozitivi sau făcând ceva ce-ţi place.

Bani şi carieră

Duminică seară, Luna poposeşte în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă ţi-ai luat ceva de muncă acasă peste weekend, ai putea să te pui la treabă atunci. S-ar putea să te surprinzi până şi pe tine cu nivelul de productivitate de care dai dovadă în acea zi.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt destul de secretoase în privinţa apelor în care te scalzi cu cei dragi la finalul acestei săptămâni. Dar cum starea ta de spirit nu este prea grozavă, este de aşteptat să nu fii tocmai spiritul petrecerii. Nu te închide în casă şi ieşi cu apropiaţii. Va ajuta mult.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să te lupţi în acest weekend cu tot felul de temeri legate de viitor, motiv pentru care s-ar putea ca starea ta de spirit să lase de dorit în acest weekend. Prezenţa prietenilor riscă să nu te ajute prea mult, dar evită totuşi să îţi petreci timpul singur(ă).

Bani şi carieră

Unele proiecte aflate pe o traiectorie bună riscă să schimbe macazul într-o direcţie nu prea fericită în acest weekend. Iar dacă acest lucru se datorează neseriozităţii unei persoane pe care contai, este de înţeles dacă te simţi dezamăgit(ă). Încearcă să vezi dacă nu poţi face ceva pentru a redresa lucrurile.

Familie, prieteni şi cuplu

Unul dintre prieteni pare să îţi fi promis că va face ceva pentru tine în acest weekend, dar există riscul să te lase baltă în ultimul moment. Pregăteşte-te din timp pentru această eventualitate şi schimbă placa în raport cu el dacă se ajunge aici. Nu puteţi continua în acest mod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici