Hotelurile şi pensiunile n-au fost pline de Crăciun. Gradul de ocupare pe Valea Prahovei n-a depăşit 77%

Gradul de ocupare pentru Crăciun pe Valea Prahovei a variat între 50 si 75-77% în staţiunile montane, şi aproximativ 60% în oraşele Câmpina şi Breaza, anunţă Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova).

2282 afișări
Imaginea articolului Hotelurile şi pensiunile n-au fost pline de Crăciun. Gradul de ocupare pe Valea Prahovei n-a depăşit 77%

Hotelului şi pensiunile n-au fost pline de Crăciun. Gradul de ocupare pe Valea Prahovei n-a depăşit 77%

Gradul de ocupare a fost sensibil mai mare faţă de anul trecut, fapt datorat în primul rand restricţiilor mai reduse, dar încă departe de gradul de ocupare realizat în 2019, care a fost un an de excepţie.

Revelionul arată mai promiţător, cu un grad de ocupare de peste 85% în momentul de faţă şi cu perspectivă de aproape 100%. Zilele dintre Crăciun şi Revelion arată că statiunile îşi menţin capacităţile de cazare ocupate la un nivel ridicat, preturile fiind mai mici faţă de sejururile oferite pentru Crăciun, pana la 20-30%, precizează asociaţia.

“Vom avea sărbători de iarna aproape de normalul Pre-pandemie in Prahova”, a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici