HOŢII CASCADORI: Şapte bărbaţi, arestaţi după ce au furat electrocasnice dintr-un tir aflat în mers

Şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost arestaţi preventiv după ce au furat, dintr-un tir aflat în mers, laptopuri şi electrocasnice în valoare de 50.000 de euro. Bărbaţii au fost prinşi de poliţiştii din Ilfov, pe centura municipiului Buzău.

18969 afișări
Imaginea articolului HOŢII CASCADORI: Şapte bărbaţi, arestaţi după ce au furat electrocasnice dintr-un tir aflat în mers

HOŢII CASCADORI: Şapte bărbaţi, arestaţi după ce au furat electrocasnice dintr-un tir aflat în mers

Poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic, pe centura municipiului Buzău, trei maşini în care erau şapte bărbaţi, bănuiţi că ar fi furat laptopuri şi produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta Bucureşti-Chişinău.

Bărbaţii ar fi urmărit un tir care plecase din Bucureşti spre Chişinău, iar între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani, aceştia ar fi urcat în tir în timp ce acesta se afla în mers şi ar fi furat laptopuri şi alte electrocasnice, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, gruparea se afla în atenţia poliţiştilor ilfoveni din luna august, iar prejudiciul estimat la acţiunea de săptămâna aceasta este de aproximativ 50.000 de euro.

Cei şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au primit, din partea magistraţilor, mandate de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici