Hunedoara: Autobuz cu 28 de călători, blocat de o viitură pe un drum judeţean - FOTO

Un autobuz în care se aflau 28 de persoane a fost surprins, marţi, de o viitură pe un drum judeţean din Hunedoara, călătorii fiind evacuaţi într-un camion al pompierilor şi scoşi din mijlocul apelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

450 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Autobuz cu 28 de călători, blocat de o viitură pe un drum judeţean - FOTO

Hunedoara: Autobuz cu 28 de călători, blocat de o viitură pe un drum judeţean (Imagine Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto)

28 de persoane care călătoreau, marţi, cu un autobuz, au fost surprinse de o viitură pe drumul judeţean ce leagă Ilia de Ţebea.

”Ploile torenţiale căzute în această dimineaţă au generat scurgeri pe versanţi ce au inundat DJ 706 A, viitura surprinzând între localităţile Lunca şi Fizeş un autobuz în care se aflau 28 de pasageri”, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pompierii hunedoreni au intervenit în sprijinul călătorilor cu trei echipaje ale Detaşamentului Deva, cu un camion, o barcă, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă, tip B2, intervenţia echipelor de salvare fiind una dificilă.

”Înaintarea salvatorilor a fost îngreunată de nivelul apei care depăşea jumătate de metru, pe anumite porţiuni de drum”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Într-un final, pompierii au decis ca persoanele din autobuz să fie evacuate cu ajutorul camionului din dotarea pompierilor.

”Cea mai rapidă şi sigură soluţie de salvare a oamenilor a fost mutarea acestora din autobuz în camion. Cu acest mijloc de transport oamenii urmează să fie transportaţi în cea mai apropiată localitate”, a precizat Anemona Doda.

Potrivit reprezentanţilor ISU, niciuna din cele 28 de persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici