Vremea se va încălzi în toată ţara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va încălzi în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 de grade, informează ANM.

1251 afișări
Imaginea articolului Vremea se va încălzi în toată ţara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va menţine în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi (Imagine: Shutterstock)

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 de grade. Mai ales după-amiază şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în regiunile vestice şi de nord-vest, local în cele centrale şi de răsărit şi izolat în restul teritoriului. Punctiform, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată, în timpul ploilor şi în celelalte zone. Spre sfârşitul intervalului este posibil să se producă ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...17 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 şi 32 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 8...9 grade în estul Transilvaniei, până în jurul a 24 de grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea în regiunile vestice, nord-vestice şi de nord, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va avea intensificări, îndeosebi în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă şi în Câmpia de Vest. În orele dimineţilor, cu totul izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici