Ialomiţa: Trei tineri au murit, iar alţi doi sunt răniţi, după ce maşina în care erau s-a răsturnat

Trei tineri au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de câteva ori, ajungând la o distanţă de aproximativ 30 de metri de şosea, accidentul producându-se pe DN 2 A, în judeţul Ialomiţa.

298 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Trei tineri au murit, iar alţi doi sunt răniţi, după ce maşina în care erau s-a răsturnat

Ialomiţa: Trei tineri au murit, iar alţi doi sunt răniţi, după ce maşina în care erau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 2 A Slobozia-Urziceni, în localitatea Păltiniş, după ce o roată de pe partea dreaptă a maşinii a explodat, iar şoferul a pierdut controlul volanului.

Maşina, în care se aflau cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani care se îndreptau spre municipiul Slobozia, s-a răsturnat de câteva ori, ajungând la o distanţă de aproximativ 30 de metri de şosea.

În urma accidentului, trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar ceilalţi doi au fost răniţi, la faţa locului intervenind pompierii militari şi mai multe maşini ale Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa.

Conform medicilor, cei doi răniţi sunt în stare gravă, fiind internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, iar ulterior unul dintre ei a fost transportat la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici