Iaşi: Prefectul de Neamţ a fost externat. Medici: "A suferit leziuni uşoare"

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, rănit marţi într-un accident rutier şi internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a fost externat, după ce s-a constatat că leziunile suferite de acesta sunt uşoare, a declarat, joi, medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

65 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Prefectul de Neamţ a fost externat. Medici: "A suferit leziuni uşoare"

Iaşi: Prefectul de Neamţ a fost externat. Medici: "A suferit leziuni uşoare" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Medicul Florin Grămadă a declarat, joi, că prefectul de Neamţ, George Lazăr, în vârstă de 33 de ani, a părăsit cu o zi în urmă unitatea medicală, după ce investigaţiile au arătat că acesta a suferit leziuni "uşoare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Evoluţia pacientului a fost bună, astfel că el a fost externat. A suferit leziuni uşoare şi nu au mai apărut complicaţii", a spus medicul Florin Grămadă.

Prefectul de Neamţ, George Lazăr, a fost adus, marţi, cu ambulanţa de la Spitalul municipal Roman la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi a fost internat într-o rezervă a acestei unităţi medicale.

Medicii au spus imediat după internare că starea pacientului este stabilă şi că nu se impune vreo intervenţie chirurgicală.

Potrivit medicilor, în urma accidentului, Lazăr a suferit un traumatism cranio-cerebral şi leziuni la coloana vertebrală.

Accidentul în care a fost implicat prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, s-a petrecut, marţi, pe DN 15 D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Elena Bulgărea, declara că prefectul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Touareg care aparţine Consiliului Judeţean, iar în maşină cu acesta mai erau două persoane. Maşina condusă de prefect a fost lovită de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţiile în care carosabilul era umed.

În urma impactului, şoferul autoturismului Dacia a murit, iar prefectul George Lazăr a fost grav rănit.

Prefectul a fost transportat la spitalul din Roman, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi leziuni la coloana vertebrală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici