Prefectul de Neamţ, RĂNIT GRAV într-un accident rutier. O persoană şi-a pierdut viaţa

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost rănit grav, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 15D şi în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Elena Bulgărea, a declarat că George Lazăr a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicală din Iaşi.

2532 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Neamţ, RĂNIT GRAV într-un accident rutier. O persoană şi-a pierdut viaţa

Prefectul de Neamţ, rănit într-un accident rutier (Imagine: Shutterstock)

UPDATE - Spital: Prefectul de Neamţ are un traumatism cerebral şi leziuni la coloana vertebrală

Prefectul de Neamţ, George Lazăr, care a fost rănit, marţi, în urma unui accident rutier, are un traumatism cranio-cerebral şi este transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru investigaţii suplimentare întrucât are şi leziuni la coloana vertebrală, potrivit medicilor.

Managerul Spitalului Municipal de Urgenţă din Roman, Cătălina Pălăncianu, a declarat pentru MEDIAFAX că la ora transmiterii acestei ştiri prefectul este transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

"A suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, care nu pune probleme cerebrale, fiind investigat la computer tomograf. Este stabil hemodinamic şi a fost transferat la Iaşi pentru investigaţii suplimentare întrucât are şi leziuni la coloană, dar starea sa este bună", a declarat Cătălina Pălăncianu.

Aceasta a precizat că la unitatea medicală din Roman au mai fost aduse două persoane care se aflau în maşină cu prefectul şi care au suferit leziuni uşoare, cel mai probabil nefiind necesară spitalizarea acestora.

UPDATE - Conform sursei citate, prefectul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Touareg care aparţine Consiliului Judeţean, iar în maşină cu acesta mai era un tânăr de 21 de ani, din Roman.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a precizat că maşina condusă de prefect a fost lovită de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de carosabil umed.

În urma impactului, şoferul autoturismului Dacia a murit, iar prefectul George Lazăr a fost grav rănit. Tânărul aflat în maşină cu prefectul a fost rănit uşor.

Atât prefectul, cat şi celălalt bărbat au fost transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Elena Bulgărea, prefectul este în stare gravă şi urmează să fie transferat la o unitate medicală din Iaşi.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 15D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, are 33 de ani.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 15D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici