Iaşi: Un tren de călători care a lovit un camion a ajuns pe şosea! FOTO

  • Un tren care trecea joi prin localitatea Leţcani din judeţul Iaşi a lovit un camion ce traversa linia ferată
  • În urma impactului, un vagon a deraiat
2250 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Un tren de călători care a lovit un camion a ajuns pe şosea! FOTO

Iaşi: Un tren de călători care a lovit un camion a ajuns pe şosea!

Un tren care trecea joi prin localitatea Leţcani din judeţul Iaşi a lovit un camion ce traversa linia ferată, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, într-un comunicat. În urma impactului, camionul a fost avariat, iar un vagon al trenului a deraiat. 

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a fost solicitat prin apel 112 să intervină pe şoseaua europeana 585 la trecerea la nivel cu calea ferată, pe raza localităţii Leţcani, la un accident feroviar produs între un tren si un camion. În urma  accidentului un vagon de tren a deraiat, s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, unul de stingere, un echipaj de prim ajutor si Terapia Intensivă Mobilă”, scrie în comunicat. 

Potrivit ISU Iaşi, după impact şoferul camionului era conştient, a fost asistat de echipele de intervenţie şi a refuzat transportul la spital.

La rândul său, mecanicul de locomotivă a fost primit asistenţă din partea echipei ISU şi a refuzat şi el transportul la Spital.

„Din tren au fost evacuate 20 de persoane, dintre călători neînregistrându-se persoane rănite", a mai anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici