Video VIDEO Iepuraşul de Paşte vine în 2020 pregătit de pandemie!

  • Iepuraşii sunt făcuţi integral din ciocolată, iar măştile şi mănuşile din pastă de zahăr
  • Delicatesele îi ajută pe ciocolatierii greci să îşi sporească veniturile afectate de pandemie
  • Grecia este unul dintre statele care au reuşit să ţină epidemia sub control. Sunt puţin peste 2.000 de cazuri şi 101 morţi
1674 afișări
Iepuraşul de Paşti vine anul acesta cu mască şi mănuşi. Este modul prin care ciocolatierii greci vor să le aducă oamenilor zâmbetul pe buze, dar şi să atragă atenţia asupra importanţie respectării măsurilor de protecţie în faţa temutului virus.
 
„Cu toate ştirile triste, pe care le auzim zilnic, despre oameni care mor în întreaga lume, asta este o notă dulce în vieţile noastre, pentru ca toată lumea să poată trece peste probleme cu zâmbetul pe faţă”, spune Tassos Vazakas, proprietarul unui magazin. 
 
Iepuraşii sunt făcuţi integral din ciocolată, iar măştile şi mănuşile din zahăr. Clienţii sunt încântaţi de idee. Un bunic a cumpărat mai mulţi iepuraşi pregătiţi de pandemie şi i-a trimis nepoţilor, de care, măsurile de carantină, îl ţin departe.
 
„Excelent. Ideea pe care au avut-o este foarte drăgută. Bineînţeles, (nepoţii, n.r.) vor fi foarte fericiţi. Nu le-am spus încă. Le voi trimite pachetul, va fi o surpriză”, declară acesta, încântat. 
 
Ciocolatierii speră ca iepuraşii cu mască să le rotunjească puţin veniturile afectate de criză.

Grecia a anunţat până acum puţin peste 2.000 de cazuri de coronavirus şi 101 morţi.

Bilanţul mic de victime este pus pe seama faptului că autorităţile au acţionat din timp.

Evenimentele publice au fost anulate încă de la sfârşitul lunii februarie, imediat ce au avut un prim caz de coronavirus, iar măsurile de carantină vor fi păstrate cu stricteţe şi de Paşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici