IGSU: 20 de localităţi din şase judeţe, afectate de inundaţii

20 de localităţi din şase judeţe din ţară au fost afectate în ultimele 24 de otre de inundaţii, a anunţat vineri Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

484 afișări
Imaginea articolului IGSU: 20 de localităţi din şase judeţe, afectate de inundaţii

IGSU: 20 de localităţi din şase judeţe, afectate de inundaţii

Pompierii militari au acţionat joi pentru înlăturarea efectelor produse de vremea nefavorabilă. Astfel, salvatorii au acţionat în 20 de localităţi din 6 judeţe: Braşov, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Neamţ şi Olt.

Intervenţiile au vizat evacuarea apei din două case, 82 de curţi, 4 beciuri, precum şi pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.

„Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă rămân mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate. Totodată, evoluţia situaţiei din teren va fi atent monitorizată de Centrul Operaţional Naţional al IGSU pentru dispunerea măsurilor imediate care să asigure eficientizarea misiunilor de răspuns”, a transmis IGSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici