Video Imaginile inconştienţei în vreme de coronavirus: cozi uriaşe la instituţiile publice

  • Aglomeraţie la Casa de pensii şi Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă
  • Oameni aşteaptă la rând, ore în şir pentru a-şi rezolva problemele
  • Autorităţile spun că unii dintre români vin la ghişeu „doar să întrebe”
3159 afișări

Te-ai fi aşteptat să vezi aceste imagini în faţa unui supermarket, acolo unde oamenii stau la rând pentru a-şi face provizii. Deşi autorrităţile au anunţat că suntem în stare de necesitate, deşi li sa recomandat să stea în case, românii încă nu conştientizează pericolul coronavirusului. Aproape 100 de prahoveni, majoritatea bătrâni, au venit încă de dimineaţă  la Casa de pensii şi Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă Prahova, pentru a-şi rezolva problemele. Potrivit şefei AJOFM, cele mai multe persoane au venit pentru vize.

„Încă de săptămâna trecută am luat măsura să intre pe rând. Dimineaţă au fost aproximativ 50 de oameni care aveau nevoie la trei instituţii. S-au format trei coloane şi au intrat pe rând. Noi avem toate ghişeele deschise, şi anume cinci. Am ordonat rândurile, dar se pare că au fost şi pensionari care nu au avut urgenţă”, a declarat directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici.

La rândul lor, reprezentanţii Casei de pensii Prahova au precizat că multe dintre persoanele care au fost luni la ghişee au venit “doar să întrebe”.
În Prahova erau 255 de persoane autoizolate, 79 de persoane carantinate în  centre speciale şi 19 persoane care au depăşit cele 14 zile de autoizolare şi au ieşit din monitorizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici