În România au intrat duminică aproape 25.000 de cetăţeni ucraineni

Prin punctele de frontieră ale României au intrat, duminică, între orele 00.00 şi 18.00, 67.257 de persoane, dintre care 24.846 sunt cetăţeni ucraineni.

272 afișări
Imaginea articolului În România au intrat duminică aproape 25.000 de cetăţeni ucraineni

Numărul cetăţenilor ucraineni care au intrat în România duminică este în creştere cu 9,3 % faţă de acelaşi interval orar din ziua precedentă, anunţă Poliţia de Frontieră.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în Romania 8.184 cetăţeni ucraineni (în uşoară scădere cu 0,8%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 15.167 cetăţeni ucraineni (în creştere de 18 %).

Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 65.238 de persoane, dintre care 20.207 cetăţeni ucraineni (creştere de 20,9%).

De la declanşarea crizei în Ucraina, până duminică, la ora 18.00, la nivel naţional, au intrat în România 252.322 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 175.887 cetăţeni ucraineni.

Poliţia de frontieră şi-a suplimentat personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor de călătorie şi se lucrează la capacitatea maximă a punctelor de trecere a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici