În România se trăieşte cel mai ieftin din Uniunea Europeană

  • În România poţi trăi cel mai ieftin din UE
  • Salariul mediu în România este de 3.300 de lei
  • În Danemarca salariul mediu este de 3.400 de euro
1349 afișări
Imaginea articolului În România se trăieşte cel mai ieftin din Uniunea Europeană

Când spui România, spui o ţară cu multe lipsuri şi neajunsuri. Cu toate acestea, în România se trăieşte cel mai ieftin din Uniunea Europeană, după cum o arată datele numbeo.com, un website care adună informaţii privind preţurile, din cele mai importante ţări ale lumii.

Aparent, în România se trăieşte cu bani puţini pentru că nimeni nu are mulţi şi costurile sunt adaptate după salarii. Cu toate acestea, România are cele mai ieftine alimente din UE, preţurile la carne sunt cele mai mici, la fel şi chiriile şi casele sau apartamentele.

Chiar şi alcoolul este cel mai ieftin din UE. Alături de români sunt, ca de fiecare dată, vecinii bulgari şi maghiari.

La polul opus, în Danemarca traiul este cel mai scump. Însă, în cazul lor, salariul mediu este peste 3.000 de euro, in timp ce la români este peste 3.000 de lei, 3.300 lei. Următoarele pe listă sunt Luxemburg, Irlanda şi Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici