Incendiu de proporţii în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Se intervine cu 14 autospeciale

14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum.

18133 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Se intervine cu 14 autospeciale

Incendiu de proporţii în Piaţa Delfinului din Bucuresti. Arde un complex comercial

UPDATE: Incendiul a fost lichidat

ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că intervine cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje SMURD, un UTIM şi Detaşamentul Special de Salvatori în Piaţa Delfinului.

Arde pe 150 metri pătraţi pe o parte a complexului, cu degajări mari de fum.

La această oră se lucrează pentru localizarea incendiului. Nu se mai observă flacără.

Au fost evacuate 65 de persoane, fără să se fi înregistrat victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici