Video Incendiu de proporţii la un depozit Romstal din Iaşi

Un incendiu puternic a izbucnit, joi noaptea, la un depozit de materiale situat în apropierea unui bloc de locatari.

12771 afișări

Pompierii de la ISU Iaşi au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge flăcările şi au evacuat familiile care locuiau în blocul de locuinţe din vecinătate.

Persoanele care locuiau în blocul din apropiere au fost evacuate tocmai pentru ca fumul dens se îndrepta spre bloc. Nimeni nu a avut nevoie de ingrijri medicale.

Locuitorii din Iaşi au fost anunţaţi să stea departe de zona în care are loc incendiul printr-un mesaj RO Alert. „Incendiu major cu degajări mari de fum produs la Romstal-municipiul Iaşi, strada Pantelimon Halipa nr. 7. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi căile libere pentru accesul forţelor de intervenţie […] Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire, şi opriţi funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”, este mesajul transmis de ISU Iaşi.

La ora 1.30, ISU a fost informat despre producerea unui incendiu la un complex comercial din municipiul Iaşi. S-a intervenit cu opt autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat”, a declarat Lt.col. Ionuţ Grădinaru, şeful ISU Iaşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici