Copaci căzuţi peste maşini şi case inundate în Arad, în urma unei furtuni

Pompierii din Arad au intervenit, joi seara, în mai multe zone ale oraşului pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi peste maşini sau pentru evacuarea apei din locuinţe inundate.

360 afișări
Imaginea articolului Copaci căzuţi peste maşini şi case inundate în Arad, în urma unei furtuni

Copaci căzuţi peste maşini şi case inundate în Arad, în urma unei furtuni

Potrivit ISU Arad, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a trei arbori, căzuţi pe două maşini. De asemenea, două case au fost inundate, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei.

S-a acţionat şi pentru eliberarea unui drum, blocat de copaci dărâmaţi, iar la ora transmiterii ştirii sunt în derulare intervenţii pe strada Cocorilor din oraş.

Pompierii au intervenit joi seara cu patru autospeciale, un camion, un modul de pompare de mare capacitate şi două motopompe transportabile.

Mai multe zone din judeţul Arad au fost joi seara sub avertizare Cod roşu de furtuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici