INCENDIU de vegetaţie în apropiere de A2. Circulaţia, deviată temporar

Traficul rutier pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) este oprit temporar marţi după-amiază, în dreptul kilometrului 79, din cauza fumului degajat de un incendiu de vegetaţie, informează Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române. Circulaţia a fost reluată la ora 16.20, după ce pompierii au stins focul.

238 afișări
Imaginea articolului INCENDIU de vegetaţie în apropiere de A2. Circulaţia, deviată temporar

INCENDIU de vegetaţie în apropiere de A2. Circulaţia, deviată temporar (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Pe durata în care circulaţia a fost oprită, autovehiculele au fost deviate pe DN3A Drajna - Lehliu-Gară.

Poliţiştii de la Rutieră cer şoferilor, dar şi celorlalţi cetăţeni, să sune la 112 imediat ce observă astfel de incendii, pentru ca pompierii să sosească în timp util, dar şi pentru a fi luate măsuri de prevenire a accidentelor de circulaţie, în cazul în care fumul degajat reduce vizibilitatea în zona drumurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici