Incendiu într-un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei

Un incendiu a izbucnit luni după-amiază la un imobil din Centrul Istoric al Capitalei, din primele informaţii rezultând că ar fi vorba despre un restaurant. Echipajele ISU Bucureşti au fost sesizate în legătură cu izbucnirea unui incendiu la o clădire din Strada Franceză nr. 30, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

1080 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei

Incendiu într-un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Ovidiu Pană, a declarat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, la faţa locului fiind prezent şi un echipaj de prim-ajutor.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi adulţi - unul intoxicat cu fum şi un altul care a suferit un atac de panică - şi un adolescent de 16 ani. Cei trei vor fi duşi la spital.

Ovidiu Pană a spus că ISU a fost sesizat la ora 14.35 că pe Strada Franceză, la numărul 30 a izbucnit un incendiu. Echipajele au ajuns relativ repede, în câteva minute, având în vedere că unitatea este în apropierea locului unde a izbucnit focul.

O comisie de anchetă va analiza contextul producerii incendiului, urmând să fie determinată cauza, a spus Pană.

Focul a afectat etajul întâi al unui imobil la parterul căruia funcţionează restaurantul la Bonne Bouche, localul nefiind afectat de flăcări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici