Incendiu la o cabană din pădurea Snagov. Cabana aparţine RA-APPS

O cabană din pădurea Snagov, aflată pe malul lacului, a fost cuprinsă de flăcări, joi după-amiază, în interiorul acesteia neaflându-se nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

275 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o cabană din pădurea Snagov. Cabana aparţine RA-APPS

Incendiu la o cabană din pădurea Snagov (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cabana este fosta "Vânătorul" şi aparţine Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş, cabana se află pe malul lacului Snagov, în interiorul acesteia neaflându-se nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului.

Simion Petruş a mai spus că, la momentul izbucnirii incendiului, în apropierea cabanei se afla un paznic, care nu a fost rănit.

Pompierii intervin cu patru autospeciale cu apă şi spumă, focul fiind izolat şi neexistând astfel vreun pericol de extindere, potrivit sursei citate.

"Cabana arde, practic, în totalitate. Este afectată o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi", a mai spus reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici