Incendiu la un montaigne-russe de la Disneyland Paris

Acoperişul unui montaigne-russe de la Disneyland Paris a luat foc, miercuri dimineaţa, cauza şi prejudiciul provocat nefiind încă stabilite, potrivit cotidianului "Le Parisien".

179 afișări

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, pe acoperişul Rock'N'Roller Coaster, un punct de atracţie al Parcului 2 Disneyland Paris, Walt Disney Studios. Acesta este un tren care îşi transporta pasagerii foarte repede, ajungea de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puţin de trei secunde, cu succesiuni de curbe strâmpte, urcări şi coborâri în mare viteză, toate pe ritmul muzicii trupei rock Aerosmith, potrivit sursei citate.

Cauzele şi amploarea pagubelor incendiului sunt încă necunoscute. Echipele de securitate lucrau, miercuri la prânz, la securizarea şi evacuarea persoanelor, evacuare începută în momentul în care au fost văzute primele semne ale incendiului.

Parcul nu a fost încă închis, dar un impresionant cordon de securitate format din lucrători ai parcului de distracţie are sarcina de a păstra publicul departe de locul în care a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici