Incendiu puternic la Constanţa: ard deşeuri, vegetaţie uscată, cauciucuri şi mase plastice

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, în Constanţa. Ard deşeuri, vegetaţie uscată, cauciucuri, mase plastice. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale, respectiv o cisternă RAJA.

955 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la Constanţa: ard deşeuri, vegetaţie uscată, cauciucuri şi mase plastice

Incendiu puternic la Constanţa: ard deşeuri, vegetaţie uscată, cauciucuri şi mase plastice

„Incendiu varianta Ovidiu, în spate la Jumbo. Ard deşeuri, vegetaţie uscată, cauciucuri, mase plastice. Intervenim cu şase autospeciale de stins incendii de tip ASAS plus cisterna RAJA”, transmite ISU Constanţa.

Potrivit sursei citate, pentru stingerea incendiului intervin autospeciale ASAS, o autospecială Smurd B2, cisterna RAJA, precum şi o autoplatformă cu peste 30 pompieri militari.

Potrivit bilanţului, au ars circa 15 hectare de mirişte şi lan grâu, vegetaţie uscată, lăstariş şi patru autovehicule din curţile unor operatori privaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici