Incendiu puternic la o fabrică de diluanţi şi vopsele din Râmnicu Vâlcea

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la fabrica de diluanţi şi vopsele din Râmnicu Vâlcea, iar la faţa locului se află şase autospeciale ale pompierilor şi patru ambulanţe, reprezentanţii ISU afirmând că nu există victime şi că a fost oprită extinderea focului.

479 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fabrică de diluanţi şi vopsele din Râmnicu Vâlcea

Incendiu puternic la o fabrică de diluanţi şi vopsele din Râmnicu Vâlcea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Fabrica la care a izbucnit se află pe DN 7, la ieşirea din municipiul Râmnicu Vâlcea spre Piteşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, nu există victime, iar pompierii au oprit extinderea focului, intervenţia fiind îngreunată însă de cantitatea de diluanţi şi vopsea aflată în clădirea respectivă şi au îndepărtat pericolul de explozie.

"Nu s-au înregistrat victime, iar la faţa locului se află cinci autospeciale ale ISU şi una de la Oltchim, precum şi ambulanţe. Nu există pericolul extinderii focului în restul fabricii sau în împrejurimi, acesta a fost înlăturat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pompierii au acţionat cu masca pe faţă şi aparatele de oxigen în funcţiune, câţiva dintre ei acuzând intoxicaţii uşoare cu fum, care însă nu au necesitat intervenţia medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici