Incendiul de la Aba Iulia s-a extins. Intervin zeci de autospeciale din şase judeţe

  • Un incendiu puternic are loc, marţi, la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia.
  • Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.
  • Incendiul s-a extins, iar în ajutorul pompierilor din Alba au venit salvatori din alte cinci judeţe.
674 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Aba Iulia s-a extins. Intervin zeci de autospeciale din şase judeţe

Incendiul de la Aba-Iulia s-a extins. Intervin zeci de autospeciale din şase judeţe

Incendiul de la depozitul materiale plastice din Alba Iulia a izbucnit marţi, după prânz. La faţa locului acţionează zeci de autospeciale din judeţele Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Bihor şi Cluj.

Incendiul s-a extins în ultimele două ore şi acoperă o suprafaţă de aproximativ 11.000 de metri pătraţi. În continuare sunt flacără deschisă şi foarte mult fum.

„Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecţie”, au transmis pompierii.

O societate cu sediul pe platforma industrială situată la ieşirea din Alba Iulia către Aiud şi care produce componente auto a evacuat tot personalul. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici