Incident misterios: un prahovean care a scăpat nevătămat dintr-un accident rutier s-a sinucis la scurt timp după aceea

Un prahovean de 50 de ani, care a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă, a fost găsit mort sub un pod CFR din apropiere, primele indicii fiind că s-a sinucis. Poliţiştii au deschis un doar penal şi fac cercetări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7694 afișări

Potrivit Poliţiei Prahova, alerta a fost dată marţi noaptea, după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localităţile Măgureni şi Bobolia.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că atunci când au ajuns la locul accidentului oamenii legii nu au găsit nicio persoană, iar maşina era căzută în râpă aproximativ 20 de metri.

Imediat, poliţiştii şi pompierii au început să caute şoferul.

Individul, un bărbat de 50 de ani, din Măgureni, a fost găsit mort, sub un pod CFR care traversează râul Prahova, iar primele cercetări indică faptul că s-ar fi sinucis.

Reprezentanţii ISU Prahova au transmis, la rândul lor, că şoferul a fost găsit mort, după două ore de căutări şi la o distanţă de aproximativ 4 km de locul în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
sinucidere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici