Alertă la Timişoara: Zeci de persoane dintr-un adăpost de noapte, evacuate după o deratizare

Autorităţile din Timişoara sunt în alertă, marţi seara, după un apel la 112 care a semnalat că se simte miros înţepător în adăpostul de noapte al oraşului, unde a avut loc o deratizare în cursul zilei. 36 de persoane s-au autoevacuat.

480 afișări
Imaginea articolului Alertă la Timişoara: Zeci de persoane dintr-un adăpost de noapte, evacuate după o deratizare

Alertă la Timişoara

Potrivit ISU Timiş, persoana care se afla de serviciu marţi seara la Adăpostul de noapte din Timişoara a sunat la 112 şi a spus că se simte miros înţepător în imobil, după deratizare, iar cei aflaţi în interior simt disconfort respirator.

„S-a făcut un apel la 112, după o dezinsecţie din cursul zilei. Persoana care era de serviciu la adăpost a susţinut faptul că simte un miros puternic în aer, iar unele dintre persoanele aflate în adăpost prezintă disconfort la nivelul căilor respiratorii: nas, gură, gât. Am intervenit, s-au făcut măsurători de către echipa de cercetare. Valorile constatate au fost negative. Cele 36 de persoane aflate în adăpost s-au autoevacuat şi acum se acţionează pentru ventilarea spaţiului, iar persoanele sunt evaluate de echipajele aflate la faţa locului”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit acestora, persoanele care se aflau în adăpostul de noapte nu se vor întoarce în imobil marţi seara, Primăria Timişoara urmând să le relocheze.

În urmă cu mai bine de două luni, doi copii şi mama unui dintre ei au murit în urma unei deratizări făcute în bloc la Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici