Incident violent în Brăila: Un pacient înarmat cu topor a distrus un cabinet medical şi a ameninţat o doctoriţă

Un bărbat înarmat cu un topor a făcut scandal într-un cabinet medical din oraşul Brăila, a distrus mai multe obiecte de mobilier din interior şi a ameninţat medicul, o femeie de 55 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

831 afișări
Imaginea articolului Incident violent în Brăila: Un pacient înarmat cu topor a distrus un cabinet medical şi a ameninţat o doctoriţă

Un pacient înarmat cu topor a distrus un cabinet medical din Brăila

Incidentul s-a întâmplat miercuri, într-un cabinet medical situat pe un bulevard al oraşului. Pacientul, în vârstă de 32 de ani, a ameninţat-o pe doctoriţă cu un topor.

Femeia de 55 de ani a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor de poliţie, agresorul a distrus un birou şi o oglindă, apoi a părăsit cabinetul.

Bărbatul a fost găsit la scurt timp de poliţişti şi dus la audieri, apoi a fost internat la psihiatrie, în timpul nopţii de miercuri spre joi. Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal

„Bărbatul a făcut scandal în cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou şi o oglindă. A ameninţat-o pe doctoriţă. El a fost dus la secţia de Poliţie şi apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se ştie încă ce l-a determinat să facă scandal. Medicul a făcut plângere, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Scandalagiul este pacientul medicului de familie ameninţat cu toporul şi căruia i-a distrus biroul. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici