Incidente din cauza vântului: Un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Trei stâlpi de electricitate au căzut pe o stradă din Sectorul 5

Copacul care a căzut, vineri dimineaţă, pe Şoseaua Ştefan cel Mare a avariat şase maşini aflate în mers şi două parcate, traficul în zona Spitalului Colentina, pe sensul spre Dorobanţi, fiind deviat, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

2520 afișări
Imaginea articolului Incidente din cauza vântului: Un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Trei stâlpi de electricitate au căzut pe o stradă din Sectorul 5

Incidente din cauza vântului: Un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Trei stâlpi de electricitate au căzut pe o stradă din Sectorul 5

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, copacul a căzut din curtea Spitalului Colentina, peste şase maşini aflate în trafic pe sensul spre Calea Dorobanţi, alte două maşini parcate fiind avariate.

La faţa locului sunt poliţişti de la Rutieră, care deviază traficul spre Calea Dorobanţi pe linia de tramvai, a precizat Ioana Stancu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului intervin două echipaje, cu drujbe, pentru îndepărtarea copacului căzut pe maşini.

Daniel Vasile a precizat că în urma incidentului de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din zona Spitalului Colentina, nu au fost înregistrate victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că vineri dimineaţă au mai fost şi alte incidente, unul dintre acestea fiind în zona Decebal - Piaţa Muncii, unde un banner este în pericol să se prăbuşească, la faţa locului intervenind echipele ISU Bucureşti.

De asemenea, alte echipaje au fost trimise în zona 13 Septembrie, unde ar fi copaci căzuţi peste autoturisme, a mai spus Daniel Vasile.

Copacul din curtea Spitalului Colentina care a căzut peste gardul exterior al unităţii şi a avariat mai multe maşini este destul de mare, dar sănătos, acesta fiind efectiv smuls din rădăcină, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Bogdan Andreescu.

"Este vorba despre un copac destul de mare, dar sănătos, care nu indica suspiciuni şi care a fost efectiv smuls din rădăcină şi a căzut peste gardul exterior", a spus Bogdan Andreescu.

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, vineri, că s-a luat legătura cu toţi proprietarii autovehiculelor avariate de copacul smuls din rădăcină care a căzut din curtea Spitalului Colentina, iar aceştia vor fi ajutaţi să îşi repare maşinile chiar dacă nu au asigurare Casco.

"Am luat legătura cu toţi proprietarii maşinilor avariate de copacul smuls din rădăcină care a căzut peste gardul exterior al Spitalului Colentina. Nu înfiinţăm nicio comisie, mă voi ocupa personal de aceştia. În funcţie de asigurările pe care oamenii le au, vor fi ajutaţi să îşi repare maşinile, chiar şi cei care nu au asigurare Casco", a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, Marcel Nicolaescu, care a fost la faţa locului.

Potrivit viceprimarului Nicolaescu, cu firmele de asigurare se va lua legătura după ce proprietarii îşi vor scoate actele de constatare a accidentului.

Trei stâlpi de electricitate au căzut pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei

Trei stâlpi de electricitate au căzut pe strada Tăcerii din Sectorul 5 al Capitalei, unul dintre aceştia avariind o maşină, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Traficul pe strada Tăcerii a fost închis, la faţa locului fiind echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei, a spus Ioana Stancu.

De asemenea, pe strada Jiului, un copac a căzut pe o maşină, traficul în zonă fiind deviat, a mai spus Ioana Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici