Infotrafic: Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Condiţii de ceaţă pe un tronson

  • Pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui traficul este aglomerat, sâmbătă dimineaţă, iar într-o zonă se circulă în condiţii de ceaţă.
  • Pe tronsonul kilometric 105 – 144 al Autostrăzii Soarelui, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă.
  • Şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent
195 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Condiţii de ceaţă pe un tronson

Infotrafic: Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Condiţii de ceaţă pe un tronson

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt foarte crescute.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 105 – 144 al Autostrăzii Soarelui, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Pentru a preveni producerea accidentelor, şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă şi să manifeste disciplină la volan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici