Infotrafic: Circulaţia pe podul de la Brăila se va desfăşura începând cu ora 13.00

Circulaţia pe podul de la Brăila se va desfăşura începând cu ora 13.00, cu restricţie de viteză de 80 km/oră, informează Infotrafic.

669 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţia pe podul de la Brăila se va desfăşura începând cu ora 13.00

Sursa foto: Facebook / Irinel Ionel Scrioşteanu

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi, ora 11.00, va avea loc festivitatea de inaugurare a podului peste Dunăre de la Brăila - DN 2S, între Brăila şi Smârdan, denumit Golden Gate.

Se preconizează să participe aproximativ 300 persoane, printre care preşedintele României, premierul, ministrul Transporturilor, Comisarul European pentru Transporturi.

Circulaţia rutieră se va desfăşura începând cu ora 13.00, cu restricţie de viteză de 80 km/oră, iar noaptea, în intervalul orar 21.00 - 06.00, de luni până vineri, circulaţia pe pod va fi suspendată.

În weekend-uri şi sărbători legale, chiar dacă sunt zile din cursul săptămânii, circulaţia rutieră va fi deschisă.

Aceste prevederi se aplică până la data de 30.11.2023.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pod,
brăila,
circulaţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici