Infractor periculos, căutat de autorităţile germane, prins în Albiţa

Un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile germane pentru fraudă şi criminalitate cibernetică a fost prins în Albiţa.

346 afișări
Imaginea articolului Infractor periculos, căutat de autorităţile germane, prins în Albiţa

Infractor periculos, căutat de autorităţile germane, prins în Albiţa

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat, marţi, pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu cetăţenie Republica Moldova, pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Germania, la data de 22 iunie a.c., acesta fiind cercetat pentru fraudă şi criminalitate cibernetică.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici