Atenţie pe străzi! Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimele 24 ore: Multiple accidente rutiere, soldate cu doi răniţi grav

În ultimele 24 de ore, în Bucureşti s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

1571 afișări
Imaginea articolului Atenţie pe străzi! Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimele 24 ore: Multiple accidente rutiere, soldate cu doi răniţi grav

Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimile 24 ore: 11 accidente rutiere, soldate cu doi răniţi grav

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că în ultimele 24 de ore, în Bucureşti s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor.

Capitala este sub avertizare cod galben de ploi şi lapoviţă până vineri, la ora 14.00.

Poliţiştii reamintesc că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone sau cele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligaţii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 9 şi 20 de puncte, valoarea unui punct amendă fiind de 145 lei. În afară de sancţionarea cu amendă, va fi reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici