Inspectoratul Şcolar al Capitalei face verificări după ce o mamă s-a plâns că ghiozdanul fiului ei este prea greu

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) face verificări după ce o mamă a scris pe pagina sa de socializare că greutatea ghiozdanului fiului ei, elev în clasa I, reprezintă o pătrime din numărul kilogramelor copilului.

996 afișări
Imaginea articolului Inspectoratul Şcolar al Capitalei face verificări după ce o mamă s-a plâns că ghiozdanul fiului ei este prea greu

Inspectoratul Şcolar al Capitalei face verificări după ce o mamă s-a plâns că ghiozdanul fiului ei este prea greu

„Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a luat act de protestul doamnei Nicoleta Vaia, nemulţumită de greutatea ghiozdanului pe care îl poartă zilnic, la şcoală, fiul dumneaei. Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autorităţile locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului.

Nicoleta Vaia a scris pe Facebook că ghiozdanul copilului ei cântăreşte patru kilograme, adică aproximativ 25% din greutatea sa.

„Sunt dispusă să plătesc câteva sute de lei pentru un dulăpior”, a scris femeia pe Facebook.

Aceasta a precizat că dacă autorităţile nu vor lua măsuri îl va trimite pe fiul ei cu o coală A4 la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici