Inspectori de la Direcţiei Sanitar Veterinară, luaţi la bătaie de patronul unui magazin, în timpul unui control

Doi inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi au fost agresaţi, în timpul unui control, de către patronul unui magazin, care a aruncat cu sacii de marfă în aceştia şi în maşina cu care veniseră.

697 afișări
Imaginea articolului Inspectori de la Direcţiei Sanitar Veterinară, luaţi la bătaie de patronul unui magazin, în timpul unui control

Inspectori de la Direcţiei Sanitar Veterinară, luaţi la bătaie de patronul unui magazin, în timpul unui control

Potrivit victimelor, incidentul a avut loc la o societate comercială din localitatea Mihai Viteazu, în timpul unei verificări, iar în momentul în care i s-au solicitat documentele pentru mărfurile din domeniul legume-fructe bărbatul a devenit violent, a început să-i lovească pe inspectorii aflaţi în control şi să arunce cu saci cu marfă în ei şi în autovehiculul instituţiei cu care aceştia se deplasaseră.

Ulterior, lucrătorii DSVSA Călăraşi au sunat la 112, dar oamenii legii nu au mai venit la faţa locului, motivând că adresa incidentului le-ar fi fost indicată greşit. Ulterior, victimele s-au deplasat la postul de Poliţie din comună unde li s-a spus să reclame în scris incidentul.

Reprezentanţii IPJ Călăraşi spun că în cauză nu a fost depusă o plângere, iar conducerea instituţiei a dispus o verificare pentru a stabili dacă oamenii legii au procedat corect în acest caz.

"Până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere, iar conducerea Poliţiei judeţene a dispus efectuarea unei verificări, în urma căreia, în funcţie de concluzii, vor fi luate măsurile legale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Victimele se tem să reclame incidentul, în condiţiile în care, în urmă cu aproximativ doi ani, patronul societăţii respective a agresat o altă echipă aflată în control, cea a Gărzii de Mediu Călăraşi, formată din două femei, care au fost stropite cu benzină şi ameninţate că li se va da foc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici