Înţepat de un scorpion când se încălţa, un copil a murit după 7 atacuri de cord

Băieţelul din Anhembi, statul São Paulo, Brazilia, se pregătea să meargă într-o excursie cu cortul când a simţit înţepătura.

6386 afișări
Imaginea articolului Înţepat de un scorpion când se încălţa, un copil a murit după 7 atacuri de cord

Înţepat de un scorpion când se încălţa, un copil a murit după 7 atacuri de cord

Luiz Miguel Furtado Barbosa se pregătea să meargă în excursie cu cortul, alături de familie, când a simţit o înţepătură la picior, potrivit Newsflash.

"Imediat ce s-a încălţat, a ţipat de durere", a declarat mama băiatului, Angelita Proenca Furtado, pentru agenţiile de ştiri locale.

"Cum nu găseam ce îl înţepase, am continuat să căutăm. Dar piciorul lui a început să se înroşească şi spunea că durerea se accentua", a spus ea: "Atunci m-am gândit că e un scorpion şi că trebuie să îl găsesc pentru a afla ce fel de scorpion este".

Familia a găsit un scorpion galben brazilian sau Tityus serrulatus, responsabil pentru cel mai mare număr de înţepături fatale din America de Sud.

Angelita şi soţul ei, Eraldo Barbosa, l-au dus imediat pe copil la spital, unde iniţial starea lui s-a îmbunătăţit. Apoi, medicii l-au sedat pe copil, spune mama lui, pentru că era foarte agitat. În scurt timp, băiatul a suferit 7 atacuri de cord şi a murit două zile mai târziu.

Oraşul a raportat că a înregistrat un total de 54 de incidente în care au fost implicaţi scorpioni de la începutul anului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
scorpion,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici