Ioan Botiş, incognito la Casa de Pensii Alba şi la AJOFM

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a făcut, marţi, o vizită inopinată în judeţul Alba, la Casa Judeţeană de Pensii şi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), unde s-a aşezat la rând şi a stat de vorbă cu oamenii care aşteptau la ghişee.

141 afișări
Imaginea articolului Ioan Botiş, incognito la Casa de Pensii Alba şi la AJOFM

Ioan Botiş, incognito la Casa de Pensii Alba şi la AJOFM (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ioan Botiş a mers mai întâi la Casa Judeţeană de Pensii Alba, fără să anunţe pe nimeni din conducerea instituţiei, şi s-a aşezat la rând la unul dintre ghişee.

Ministrul a vorbit cu pensionarii care se aflau cu diverse probleme în sediul Casei Judeţene de Pensii Alba, încercând să le afle nemulţumirile legate de activitatea instituţiei.

Ioan Botiş a plecat apoi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, unde, după ce a discutat cu cetăţenii care aşteptau la ghişeele instituţiei, a avut o scurtă întâlnire cu directorul AJOFM, Corneliu Engi, şi cu directorul Casei Judeţene de Pensii Alba, Nicolae Nartea.

Nicolae Nartea a declarat marţi că discuţiile au vizat probleme legate de activitatea instituţiilor judeţene din subordinea Ministerului Muncii.

"Domnul ministru ne-a avertizat după preluarea funcţiei că va face astfel de vizite inopinate. La Casa de Pensii a stat de vorbă cu oamenii care aşteptau la ghişee dorind să verifice activitatea cu publicul a instituţiei", a spus Nartea.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a plecat apoi spre Bucureşti, unde avea programată o întâlnire la nivelul Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici