Iohannis, mesaj de Ziua Educaţiei: Investiţia în cunoaştere - singura opţiune pentru un viitor mai bun

Investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun, transmite preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Educaţiei.

53 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj de Ziua Educaţiei: Investiţia în cunoaştere - singura opţiune pentru un viitor mai bun

Iohannis, mesaj de Ziua Educaţiei: Investiţia în cunoaştere - singura opţiune pentru un viitor mai bun

„Astăzi, de Ziua Mondială a Educaţiei, îi sărbătorim pe cei care, cu bucurie şi dăruire, se dedică nobilei misiuni de a transmite tinerelor generaţii pasiunea de a învăţa. Mentori, modele de urmat şi de multe ori chiar prieteni, profesorii sunt cei care le insuflă încredere copiilor şi îi ajută să deschidă porţi către cunoaştere”, scrie preşedintele pe pagina sa de Facebook.

Potrivit şefului statului, este cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toţii la valoarea inestimabilă a educaţiei în dezvoltarea individului, în formarea conştiinţei şi în modelarea societăţii noastre.

„Rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial, iar investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun. La mulţi ani tuturor celor implicaţi în procesul educaţional!”, se arată în mesaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici