Video Iohannis participă la recepţia organizată cu ocazia zilei de 14 iulie la Ambasada Franţei. Printre invitaţi se mai numără Codruţa Kovesi, Augustin Lazăr şi Adrian Năstase | VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la Ambasada Franţei, pentru a participa la recepţia de 14 iulie, Ziua Franţei, la ceremonie fiind prezenţi şi procurorul general, Augustin Lazăr, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, precum şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

504 afișări

Potrivit desfăşurătorului, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt intonate imnurile Franţei, României şi Uniunii Europene, interpretate de Orchestra Română de Tineret alături de violoncelistul Marin Cazacu, directorul artistic al instituţiei, urmând ca ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Michèle Ramis, şi preşedintele Klaus Iohannis să susţină discursuri.

La eveniment mai participă fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, procurorul general, Augustin Lazăr, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, fostul premier Adrian Năstase, liderul PNL, Ludovic Orban, dar şi fostul ministru de Externe Mircea Geoană. De asemenea, sunt prezenţi şi mai mulţi ambasadori, printre care cel al Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici