Iohannis, prima apariţie publică, la o săptămână de la criza din coaliţie: În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii

Preşedintele Klaus Iohannis a avut miercuri prima apariţie publică, la o săptămână de la declanşarea crizei din coaliţie ca urmare a demiterii lui Vlad Voiculescu. Şeful statului a vizitat de la ora 12.00, Centrul mobil de vaccinare de la Afumaţi, judeţul Ilfov.

126 afișări
Imaginea articolului Iohannis, prima apariţie publică, la o săptămână de la criza din coaliţie: În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii

Iohannis, prima apariţie publică, la o săptămână de la criza din coaliţie: În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii

Klaus Iohannis a spus despre criza destituirii ministrului Voiculescu că s-a încheiat cu nominalizarea unui alt ministru de către USR PLUS. 

„Este nevoie de reforma, trebuie sa facem spitalele mai performante, mai sigure, voi vorbi mai in extenso în aceasta seară când vom avea ceremonia de investire pentru un nou ministru.”, a transmis Iohannis.

Legat de criza din coaliţie, Iohannis a spus că au fost declaraţii mai puţin fericite din ambele părţi, 

„Despre numirea noului ministru veţi afla pe parcursul zilei planificarea noastră. Despre anumite contre din Guvern, au fost oarecare afirmaţii mai puţin fericite din mai multe părti. Campania de vaccinare este un succes. Am reusit sa obtinem dozele si sa le folosim. Exista statistici europene. Pentru o tara cu destul de multe probleme. Campania de vaccinare pana acum a fost un succes si va fi un succes pana la sfarsit. Ne vom vaccina si pana in vara vom fi in situatia sa renuntam la foarte masuri de restrictii. Putem sa ne gandim la renuntarea graduala la unele restrictii”, a declarat preşedintele. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici