Ion Iliescu a fost operat la colon

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost operat, luni dimineaţă, pentru un polip la colon, la Spitalul Elias din Bucureşti. Luni, la ora 11.30, medici vor susţine o conferinţă de presă pentru a dat detalii despre cum a decurs intervenţia şi care este starea pacientului.

927 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu a fost operat la colon

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Analizele făcute în decembrie arată nu nu este vorba despre o suferinţă oncologică.

Spitalul Elias a informat, duminică, într-un comunicat, că Ion Iliescu este internat la unitatea sanitară "pentru continuarea investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut".

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.

Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine.

Iliescu preciza că a avut "o indispoziţie digestivă", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici