Ionuţ Apostu, numit preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, se retrage din această demnitate şi rămâne viceprimar la Buzău

Ionuţ Apostu, numit luni de către premierul Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, a anunţat, marţi, că se retrage din această demnitate, preferând să rămână viceprimar al oraşului Buzău.

386 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Apostu, numit preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, se retrage din această demnitate şi rămâne viceprimar la Buzău

Ionuţ Apostu, numit preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, rămâne viceprimar la Buzău

"Îndrăznesc să cred în Buzău! Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public şi a sluji interesele cetăţenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcţia pe care o ocupi la un moment dat. Aceasta este raţiunea pentru care am acceptat să ocup funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat. În urma unei analize obiective bazată şi pe motive de natură personală, şi având la dispoziţie un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcţii publice, am decis să mă retrag din această demnitate şi să fiu în continuare viceprimarul oraşului Buzău.

Îi asigur pe toţi buzoienii că îmi voi dedica întreaga experienţă în administraţie pentru continuarea proiectelor de care cetăţenii acestui oraş au atâta nevoie.

Ionuţ Apostu – viceprimarul municipiului Buzău şi al buzoienilor", a scris, pe pagina de Facebook, Ionuţ Apostu.

Decizia de numire a lui Ionuţ Apostu în funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici