JAF la o sală de jocuri de noroc din Constanţa: Suspectul a fugit cu 12.000 de lei - FOTO

O sală de jocuri de noroc din municipiul Constanţa a fost jefuită, miercuri după-amiază, hoţul, care a atacat-o pe angajata societăţii cu un spray lacrimogen, reuşind să fugă cu 12.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2386 afișări
Imaginea articolului JAF la o sală de jocuri de noroc din Constanţa: Suspectul a fugit cu 12.000 de lei - FOTO

JAF la o sală de jocuri de noroc din Constanţa: Suspectul a fugit cu 12.000 de lei (Imagine: Shutterstock/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii strânse de către anchetatori, un bărbat a intrat, miercuri, în jurul orei 16.30, într-o casă de pariuri situată pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, şi i-a spus angajatei că vrea să discute cu managerul despre un spaţiu de închiriat. Managerul nu era prezent, astfel că i-a cerut femeii să-i arate spaţiul până la sosirea acestuia.

În acel moment, bărbatul a atacat-o pe angajată cu un spray lacrimogen, i-a furat cheia de la sertarul cu bani, a luat 12.000 de lei şi a fugit.

Femeia a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns imediat angajaţii firmei de pază cu care societatea avea contract, aceştia, la rândul lor, anunţând Poliţia.

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru găsirea vinovatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici