Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor ridicaţi miercuri seară în zona Piaţa Victoriei

Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare totală de 7.500 de lei celor şase persoane care au fost ridicate în timpul protestelor de miercuri seară.

747 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor ridicaţi miercuri seară în zona Piaţa Victoriei

Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor ridicaţi miercuri

„Ca urmare a incidentelor înregistrate în cursul serii de miercuri, 20 iunie 2018, în zona Piaţa Victoriei, precizăm că jandarmii din cadrul DGJMB au condus la secţia de poliţie 6 persoane, în vederea identificării acestora şi luării măsurilor legale. De asemenea, menţionăm că au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.500 lei”, informează Jandarmeria.

Aproximativ două mii de oameni au protestat în faţa sediului Executivului, nemulţumiţi de adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală. Au existat şi incidente. Zeci de protestatari s-au aşezat pe carosabil, în semn de protest, şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Traficul a fost parţial blocat în zonă.

Jandarmeria Capitalei a anunţat, miercuri seară, că şase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieţei Victoria, au fost ridicaţi şi duşi la poliţie pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici