Jandarmerie: 15 persoane care mergeau la Constanţa, prinse cu droguri în zona Gării de Nord

15 persoane care mergeau în Constanţa, unde au loc în weekend mai multe festivaluri, au fost prinse cu droguri în zona Gării de Nord din Capitală.

793 afișări
Imaginea articolului Jandarmerie: 15 persoane care mergeau la Constanţa, prinse cu droguri în zona Gării de Nord

Jandarmerie: 15 persoane care mergeau la Constanţa, prinse cu droguri în zona Gării de Nord

Jandarmeria Română a anunţat că desfăşoară activităţi pe mai multe paliere, inclusiv în locuri de îmbarcare/debarcare a pasagerilor, pentru depistarea persoanelor cu preocupări ilegale care intenţionează să se deplaseze spre zonele de organizare a evenimentelor publice din Constanţa.

Astfel, sâmbătă, în zona Gării de Nord, jandarmii din Capitală, alături de poliţişti, au depistat, în urma controlului bagajelor, 15 persoane care se deplasau spre Constanţa, având asupra lor substanţe interzise.

Dintre cele 15 persoane, două erau de cetăţenie engleză, iar alte trei din Ungaria.

Jandarmii au întocmit pe numele persoanelor în cauză actele de sesizare, în vederea înaintării către organele abilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici