Kelemen către tineri: Dacă staţi la facultate mai mult decât în cârciumi nu o să vă doară

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, le-a transmis tinerilor, la tabăra de vară SIC FESZT din judeţul Covasna, că dacă petrec mai mult timp la facultate sau la bibliotecă decât în cârciumi nu vor avea dureri fizice, iar cei competenţi au succesul asigurat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

568 afișări
Imaginea articolului Kelemen către tineri: Dacă staţi la facultate mai mult decât în cârciumi nu o să vă doară

Kelemen Hunor (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sâmbătă, la tabăra de vară SIC FESZT, de la Chiuruş, judeţul Covasna, un mesaj tinerilor, spunându-le că nu crede în posibilitatea politicienilor de a rezolva singuri problemele societăţii.

"Dacă eşti competent, dacă eşti bun în profesia ta, sigur vei avea şi succes. Eu nu cred în statul paternalist, nu cred în Guvernul paternalist, în politicianul care singur rezolvă toate problemele societăţii. De aceea, eu le spun tinerilor că nu te doare dacă vorbeşti mai multe limbi, nu există durere insuportabilă dacă stai mult în bibliotecă şi citeşti multe cărţi, nu există o suferinţă fizică dacă petreci mai mult timp la facultate decât la cârciumi, fiindcă trebuie să fii bun şi competent, altfel nu vei reuşi”, a spus Kelemen Hunor.

În programul taberei de vară de la Chiuruş, care se desfăşoară în perioada 7-10 august, sunt incluse întâlniri cu oameni de cultură, oameni de afaceri, pedagogi, psihologi, meşteşugari, primari şi politicieni.

Printre aceştia s-a numărat şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care au susţinut, sâmbătă, prelegeri pe tema protecţiei minorităţilor şi autonomiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici