Locatarii unui bloc din Ştefăneşti, evacuaţi după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu - FOTO

Locatarii unui bloc din Ştefăneşti, judeţul Argeş, au fost evacuaţi, duminică, din imobil, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu de la un încărcător de telefon lăsat în priză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

136 afișări
Imaginea articolului Locatarii unui bloc din Ştefăneşti, evacuaţi după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu - FOTO

Locatarii unui bloc din Ştefăneşti, evacuaţi după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu - FOTO

În momentul producerii incendiului, în apartamentul situat la etajul al doilea al blocului 11 din oraşul Ştefăneşti, se aflau trei persoane, respectiv un bărbat, mama acestuia şi un copil.

Bărbatul se afla în baie, iar bunica şi nepotul dormeau. Vecinii au fost cei care au sesizat fumul gros şi au intrat peste cei trei, să îi salveze.

Toţi locatarii au fost evacuaţi din imobil.

"Am intervenit cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă. Incendiul a fost provocat de la un încărcător de telefon lăsat în priză. A ars un fotoliu şi tocul uşii de la încăperea unde s-a produs incendiul. Au ajuns la locul solicitării şi colegii mei de la SMURD, dar nu a fost nevoie ca aceştia să intervină. Oamenii s-au panicat, dar au reacţionat aşa cum trebuie", a declarat corespodnentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt ISU Argeş, Mădălina Epure.

Incendiul a fost stins, însă oamenii nu au intrat deocamdată în locuinţele lor din cauza fumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici