Locomotiva unui tren de persoane a luat foc pe linia Pietroşiţa-Târgovişte-Titu

Locomotiva trenului Personal 9432 Pietroşiţa-Târgovişte-Titu a luat foc, marţi dimineaţă, după ce s-a pus în mişcare din staţia Dâmbovicioara, iar mecanicul a anunţat pompierii militari din Titu (Dâmboviţa) care au intervenit imediat reuşind să stingă focul.

357 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren de persoane a luat foc pe linia Pietroşiţa-Târgovişte-Titu

Locomotiva unui tren de persoane a luat foc pe linia Pietroşiţa-Târgovişte-Titu (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare Dâmboviţa, incendiul a izbucnit la sala motoarelor locomotivei care a fost desprinsă şi îndepărtată de garnitura feroviară pentru a facilita intervenţia pompierilor militari şi pentru siguranţa călătorilor.

"Nu există victime, nu sunt persoane dintre călători care au necesitat intervenţie medicală, nici mecanicul de locomotivă. În tren erau destul de mulţi călători, nu aş putea să apreciez numărul. Este un tren cu navetişti, angajaţi la firmele din zonă şi elevi, dar nu sunt probleme deosebite. A fost o intervenţie rapidă a Detaşamentului de Pompieri Titu, a fost un început de incendiu de la sala motoarelor locomotivei, în momentul în care trenul s-a pus în mişcare din halta Dâmbovicioara spre destinaţia finală, Titu, până unde mai sunt patru kilometri", a declarat şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Dâmboviţa, comisar şef Marius Lazăr.

După stingerea flăcărilor, trenul, care avea o întârziere de aproximativ o oră, a fost tras de o locomotivă de manevră până în gara Titu, însă mulţi dintre călători au plecat pe jos sau cu maşini de ocazie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici