Locuitorii din Slobozia au sărbătorit Revelionul cu o seară mai devreme decât restul ţării. Care este motivul

Sute de persoane au asistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piaţa Revoluţiei din Slobozia, la un spectacol de sfârşit de an, autorităţile hotărând să devanseze evenimentul care ar fi trebit să aibă loc în noaptea de Revelion din cauza tarifelor mari pentru concerte practicate de cântăreţi.

2239 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din Slobozia au sărbătorit Revelionul cu o seară mai devreme decât restul ţării. Care este motivul

Locuitorii din Slobozia au sărbătorit Revelionul cu o seară mai devreme decât restul ţării. Care este motivul (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Spectacolul a ţinut patru ore, iar la acesta au asistat câteva sute de localnici, în special tineri, pe scenă urcând Andreea Bănică, DJ Rynno, Sylvia şi artişti locali.

Autorităţile locale spun că s-au gândit în special la tineri atunci când au organizat spectacolul de Revelion mai devreme, mai ales la cei care nu au bani să plătească un bilet la restaurant, la munte sau în străinătate, iar motivul organizării spectacolului cu 24 de ore mai devreme este legat de preţurile mari cerute de artişti în noaptea de Revelion.

Locuitorii din Slobozia sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei şi în noaptea de Revelion, când va avea loc un foc de artificii.

"A fost o necesitate reducerea cheltuielilor în general şi bineînţeles că şi acum de sărbători. Spectacolul gândit de noi a fost un succes, distracţia, inclusiv artificiile care vor fi din noaptea de Revelion, costând
30.000 de lei, iar noi îi aşteptăm pe oameni şi la pragul trecerii dintre ani pentru a ciocni o cupă de şampanie şi a asista la un spectacol pirotehnic", a declarat directorul Direcţiei de Sport şi Tineret din Primăria Slobozia, Ionel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici